Om Bigfat Production

Bli kjent med historien og teamet i Bigfat Production.

Big Fat Production


Bigfat Production er her for å levere god design til små og mellomstore bedrifter. Vi forstår viktigheten av en sterk visuell identitet og hvordan den bør reflekteres konsekvent over alle plattformer, fra nettsider til trykksaker, for å styrke bedriftens image som enhetlig og profesjonell. Vi har lang erfaring i utvikling av logo, visuell identitet og nettsider (bl.a.), og er klar til å hjelpe deg med å fremheve din virksomhet. Ta en titt på våre referanser og portfolio, og ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende samtale om dine behov. La oss sammen skape noe unikt for din bedrift!

Historie

Da jeg gikk på Westerdals School of Communication, var et av mange prosjekt å designe en font. Fonten som ble utviklet var tykk og god, hadde et 70-talls preg og fikk navnet «Big Fat». Noen år senere, og i en periode med store vyer, selvtillit og drømmer om ekspansjon mot nye kreative grener, ble Bigfat Production registrert som firmanavn.

Men, tiden gikk og jeg hadde fremdeles ikke tatt i bruk domenet Bigfatproduction. Jeg var ikke klar. Navnet hadde i overkant mye attitude og synlighet enn hva jeg kunne klare å bære på det tidspunktet. Jeg er litt mer klar nå, tror jeg da… Uansett, jeg har bestemt meg for å si «fu.. it», kaste meg ut i det og gå for denne endringen. Fra nå av vil nettadressen Lottethori.no videresende til Bigfatproduction.com. 

På Bigfatproduction.com vil du finne mye av de samme grafisk design-tjenester som før, i tillegg til nye nytt.

Hilsen Lotte

Lotte Thori Løvstad

Grafisk designer AMG / høvding

Bigfat Production

Lotte står bak Bigfat Production, er grafisk designer med bred erfaring innen både grafisk design og illustrasjon. Har bl.a. utdanning i digitale bilder (OsloMet), Merkevareledelse (Høyskolen Kristiania), Grafisk design (Westerdals School of Communication), Sosialantropologi (NTNU og UiO), Kunsthistorie (UiTr), Sosiologi (UiTr) m.m. Kurs i bl.a. webdesign, tegning, maling, illustrasjon, blomsterdekorasjon, mønsterdesign, psykologi.

Kristin Skjæringrud

samarbeidspartner + rektor / wp skolen

WP Skolen

Kristin er webdesigner, webutvikler, WordPress-guru og grunnlegger av WP Skolen. WP Skolen tilbyr nettbaserte kurs for deg som ønsker å sette opp nettsiden din selv, for deg som ønsker å tilegne deg nok kunnskap til å kunne drifte egen nettside, samt ønsker å ha noen å kontakte når du har behov for hjelp. WP Skolen har flere typer nettbaserte kurs og medlemskap.
Få tilgang til arkiv med gratismateriell