Webdesign

Nettsidens innhold og funksjonalitet vil variere etter virksomhetens behov.

Optimaliser nettstedet ditt!


I et marked hvor synlighet og distinksjon er avgjørende, forstår vi at ingen to virksomheter er like. Derfor tilbyr vi skreddersydde nettløsninger som speiler din unike forretningsidentitet og møter dine spesifikke behov. Enten du trenger en enkel nettside for å markere din tilstedeværelse eller en kompleks plattform som håndterer diverse funksjoner, har vi ekspertisen du trenger.

Prosessen vår begynner med et uforpliktende oppstartsmøte der vi dykker dypt ned i dine mål, utfordringer og visjoner. Dette møtet er det første steget mot en nettside som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer som et kraftfullt verktøy for å tiltrekke og engasjere dine ideelle kunder.

Vi er så heldige å ha WP Skolen som samarbeidspartner ved bygging av nettsider. De har lang erfaring med WordPress og har stor teknisk kompetanse.
Nettsiden

Digitalt og effektivt oppstartsmøte
Vi innleder samarbeidet med et nettbasert oppstartsmøte for å nøye kartlegge dine behov og ønsker, slik at vi kan levere en skreddersydd løsning som passer perfekt for din virksomhet.
Ingen nedetid
Din nye nettside utvikles på en ekstern database og overføres til ditt domene når den er ferdigstilt og godkjent – uten å påvirke din nåværende nettside.
Tilpasningsdyktig design og oppsett
Velg mellom ferdige maler eller la oss skreddersy et unikt design som reflekterer din virksomhets personlighet. Vi dekker alt fra hjemmeside til kontaktside, og informasjonssider for dine varer og tjenester. Vi inkluderer også viktige sider som opt-insider, takkesider og salgssider.
Visuell identitet som engasjerer
Vi implementerer og tilpasser den grafikken du ønsker – fra logoer og farger til fonter. Har du ikke dette klart? Vårt team kan utvikle en visuell identitet som fanger essensen av din merkevare. Les mer om logo og visuell identitet her.
Innhold med tekst, bilde og video
Ditt innhold blir profesjonelt integrert, enten du leverer det selv eller vi utvikler det for deg. Dette inkluderer tekst, bilder og video, optimalisert for å engasjere og konvertere besøkende til kunder.
Funksjonalitet som forsterker nettsiden
Fra sosiale medier delingsknapper til skjemaer, backup, SEO-hjelp og bildereduksjon – vi legger til funksjonaliteten du trenger for en dynamisk nettopplevelse. Ønsker du en nettbutikk eller å tilby nettkurs? Vi kan sette dette opp for deg.
Bli kjent med nettsiden din
Vi tilbyr en videobasert innføring i hvordan du kan administrere din nettside selv. Denne veiledningen er alltid tilgjengelig i ditt kontrollpanel, lett tilgjengelig hvis du skulle trenge det.
Skreddersydd prising
Prisen for din nye nettside fastsettes etter vårt første kartleggingsmøte og reflekterer design, omfang og de funksjonene du velger.
bonus
Gratis kartleggingssamtale for å identifisere dine unike behov
Gratis opplæringsvideoer integrert i nettsidens kontrollpanel
Gratis backup og vedlikehold det første året
Verdifull wordpress funksjonalitet inkludert til en verdi av ca 5.000 kr
Tilgang til eksklusive ressurser som optin-tekster og epost-markedsføringstips

Gratis kartleggingssamtale

nettside
Vi starter vårt samarbeid med et digitalt oppstartsmøte for å grundig forstå dine behov og ønsker. Dette sikrer at vi kan utforme en løsning som er perfekt tilpasset din virksomhet.

Gratis opplæringsvideoer

nettside
Vi tilbyr en videoinstruksjon som viser deg hvordan du selv kan administrere nettsiden din. Denne veiledningen er alltid lett tilgjengelig gjennom kontrollpanelet på din nettside, klar for deg når som helst du måtte trenge den.

Gratis backup og oppdatering det første året

nettside
Daglig backup og ukentlige oppdateringer av theme, plugins og WordPress. Backup og oppdateringer er ekstremt viktig å følge opp, for å ha en sikker nettside og for å gjenopprette nettsiden hvis den skulle krasje. Verdi ca kr. 2.000.

Verdifull WordPress funksjonalitet inkludert i prisen

nettside
Fra delingsknapper for sosiale medier til skjemaer, sikkerhetskopiering, SEO-optimalisering, og komprimering av bilder – vi integrerer den nødvendige funksjonaliteten for å skape en levende og dynamisk opplevelse på nettstedet ditt. Pro-funksjonalitet, verdi ca kr. 5.000

Ta skrittet mot å skille deg ut i markedet

Referanser
 • Logo Radio Metro

  Radio Metro: Kan uten tvil anbefale Lotte videre

  De siste månedene har vi redesignet våre hjemmesider. Vi startet med å ha et ferdig design på forside og sammen med Lotte har vi skapt alle undersider og bygget et helt nytt nettsted for våre kunder. Det har vært uker med mange ideer, tanker og forskjellige løsninger. Lotte har alltid stilt seg positiv til å finne […]
  /
 • Bibliotek-Systemer: Anbefaler Lottes bistand til andre!

  Vi er en ledende leverandør av dataløsninger til norske bibliotek, og holder til i Larvik. Vi har brukt Lottes tjenester siden sommeren 2014, og hun hjalp oss da først med å lage ny firmalogo og designhåndbok. Senere har vi fått god hjelp til å lage annonser og logoer til profileringsprodukter, samt rollups og reklameseil. Noen […]
  /
 • Aktive Verdier: Meget dyktig, kreativ, klok og tålmodig

  Jeg har jobbet med Lotte for å utvikle design med logo, visuell identitet, trykksaker og webside. Lotte engasjerer seg dypt i å skape en visuell identitet, personlig tilpasset til deg. Hun engasjerer seg levende i form og fargevalg og utrykker sine valg med nydelige historier. Hun er meget kreativ, dyktig, klok og tålmodig. Det har […]
  /
 • Mona Nordøy: Dedikert, profesjonell og dyktig designer

  Lotte er veldig dedikert, profesjonell og dyktig som designer, hun setter seg godt inn i hva kunden vil ha og kommer opp med mange kreative innspill og forslag til design som kan passe til brandet ditt. Hun har følgt meg hele tiden i min prosess hvor hun skulle lage en helt ny design til min […]
  /

Nettbutikk

nettside
Har du behov for nettbutikk kan vi bistå med oppsett av nettbutikk i WordPress, betalingsløsning og tilhørende sales funnels.
Nettbutikk
Betalingsløsning
Sales funnel

Nettkurs og medlemskap

nettside
Har du et ønske om å sette opp et nettkurs, kan vi hjelpe deg med dette. Vi har lang erfaring med både enkeltkurs og medlemskap.
Nettkurs
Medlemsskap
Betalingsløsning