Vilkår og betingelser

Kjøp av kurs

Når du kjøper kurs hos Lottethori.no så aksepterer du samtidig betingelsene på denne siden.

Du må være over 18 år for å kjøpe medlemskap, er du under 18 år kreves foreldrenes samtykke. Endring i betingelsene vil bli varslet på mail til aktive medlemmer.

Når du kjøper et kurs registreres ditt navn og din epost-adresse. Epostadressen vil være brukernavnet ditt, så være nøye på å skrive den inn riktig. Passord velger du selv når du registrerer deg.

Angrerett

Angrerett gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter (Angrerettloven kapittel 6 §22):– tjeneste etter at tjenesten er levert, dersom levering har begynt med forbrukerens uttrykkelige forhåndssamtykke, og forbrukeren har erkjent at angreretten vil gå tapt når den næringsdrivende har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen,– levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, dersom leveringen er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.I det du har betalt og meldt deg inn, blir du automatisk logget inn og har umiddelbart tilgang til hele vår tjeneste. Derfor gjelder ikke lov om angrerett i dette tilfellet.

Men vi ønsker oss kun fornøyde kunder, derfor vil vi allikevel gi deg muligheten til å heve kjøpet.

Om du ønsker å angre kjøpet ditt, så MÅ du si i fra skriftlig på mail til oss, innen 7(syv) dager fra du fikk tilgang til kurset eller medlemsskapet du kjøpte.

Vilkår for bruk

Når du har registrert deg for et kurs hos Lottethori.no, vil du umiddelbart få tilgang til alt materiell for kurset du har valgt. Videoene er ikke nedlastbare, men du har tilgang til dem i den avtalte perioden.

Du kan skrive ut eller lagre tekst fra kurssidene, men disse er kun til eget bruk.

Du kan ikke kopiere og dele innholdet med andre.

Misbruk vil føre til utestengelse fra kursportalen hos Lottethori.no.

Medlemskapet er personlig, og kan kun benyttes av deg.

Du har tilgang til kurset i 1 – ett – år etter påmelding. Om du ikke skulle være fornøyd med produktet, kan du benytte deg av fornøydhets-garantien som refunderer 100% av kjøpesummen. Dette gjelder dersom du har gått gjennom kurset, jobbet med foreslåtte oppgaver og gir beskjed innen 14 dager fra kjøpsdato.