Designkurs

Design av logo og utvikling av onlinekurs for Designkurs. Logosymbol benyttes også for Lotte Thori Løvstad. Kurset er laget for å hjelpe små og større bedrifter til å se viktigheten av og ha et fokus på design. Det viser seg at design har en stor betydning både i forhold til å bli valgt av kunder i et konkurransepreget marked, men også i forhold til å være konsistent i uttrykket.

I tillegg til logo og visuell identitet, er det blitt utviklet manus, filmer/animasjoner av undervisningsmateriell, illustrasjoner, nettside og oppsett av onlinekurs.

Klikk her for å lese mer om Designkurs.

Design av logo for Designkurs

Logosymbol er utviklet med inspirasjon fra blekkspruten og den gammeldagse fyllepennen (blekk og penn). Den viser en pennesplitt med «blekksprut-armer» som former seg i typografi-liknende swosjer. Blekkspruten symboliserer bl.a. kreativitet og bevegelse. Over pennesplitten ligger en sirkel som kan gi assosiasjoner til en dråpe blekk – som om noe har blitt eller er i ferd med å bli utformet.

Utvikling av illustrasjoner

Det ble utviklet en rekke illustrasjoner som fungerer i undervisningsmateriellet. To karakterer, en kvinne og en mann, er foreløpig tegnet og fungerer som «talspersoner» og representerer kjernemålgruppen. Karakterene, i tillegg til mange flere illustrasjoner i Designkursets univers, er med på å få frem budskapet på en visuell måte.

Animasjon

Det er skrevet manus og laget filmer til bl.a alt undervisningsmateriell i kurset. Filmene er satt sammen av både illustrasjoner, tekst, foto, tale og musikk. Det er brukt animasjon i alle filmene. Stilen er lett, underholdende og til tider humoristisk.