Lean Tech

Utvikling av logo og visuell identitet for Lean Tech. Lean Tech bistår produksjons bedrifter med å redusere råvarekostnader, forbedre produktkvaliteten og øke kapasiteten.

Logo

Logo består av både symbol og tekst. Symbolet ligger i bakgrunnen og bak logotekst. Bakgrunnen består av polygon (i hovedsak trekanter) i ulike farger og forløpninger av farge. Formene er satt sammen til en sirkel-form som formes eller går i oppløsning (analyse, innovasjon). Formene er bruddstykker, biter som kan ses på som data, informasjon, statistikk. Du henter ut informasjon, analyserer, kommer med nye ideer og er med på å implementere på en ny måte i bedriften.

Farger

Fargene går fra sort til mørkeblå, petroleumsblå, lyseblå og til flere nyanser av grønn. Blåtoner symboliserer seriøsitet, kommunikasjon, tall og orden. Grønnfargene gir varme, miljø, mennesket, varme til uttrykket. Symbolet kan minne om en diamant eller en power smaragd hvor hver bit skinner for seg selv og alt er mulig å skape. Lean-Tech er skrevet med den geometrisk tegnede fonten «Panton». I tillegg til å gi et stramt og moderne uttrykk, gir den en varme og imøtekommenhet pga. bokstavenes avrundede hjørner.

LeanTech-fb-01 LeanTech-logo-02