Gry Hammer identitetsdesign

Gry Hammer er en prisvinnende blogger som gjennom mange år har fokusert på bærekraftig livsstil og kosthold. Gry Hammer er mest kjent for å fremme tradisjonskost, fermentering, surdeig og kraftkoking. Klikk her for å lese mer om Gry Hammer.

Det ble utviklet logo og visuell identitet for Gry Hammer. I forkant av designprosessen ble merkevaren fundamentert av brandingekspert Ingelin Aabø.

Gry Hammer identitetsdesign

Logo

Logo er utformet med tekst og symbol formet i en sirkel. Symbolet i midten viser livets tre med røtter og blader. Spiralform kan gi assosiasjoner til vind/vann og kan tolkes som endring og vekst. Treet har en yin yang formasjon, speiler seg mot hverandre og symboliserer bl.a. livets syklus energi/ro, lys/mørke. Vi er en del av naturen og den fruktbare moder jord som gir oss det vi trenger av næring og god helse.

Logotekst består både av navnet Gry Hammer og slagordet Det beste for deg og moder jord. Det finnes logoversjon uten slagord.

Fargene lagt til en sterk grønntone med noe gult og som gir assosiasjoner til planter i naturen. Grønn signaliserer vekst, ro, miljø, balanse, harmoni, hjertevarme og kjærlighet for naturen. En sterkere og mer intens grønnfarge gir mer energi og kraft.

Uttrykket er vennlig, mykt og stramt, ærlig og ujålete. Har et «vintage» preg pga. formen, samtidig som den monoline teknikken gir et tidsriktig uttrykk.