Trosopplæringskonferansen

Trosopplæringskonferansen er en årlig konferanse for alle som jobber med trosopplæring av barn og unge. Formålet med konferansen er å gi faglig påfyll og inspirasjon for alle deltakere, bygge opp under samhold og en fellesskapsfølelse mot samme kristne mål.

Konferansen har tidligere hatt logo med fokus på konferansens årlige hovedtema, og har dermed variert fra år til år. De ønsket å endre dette konseptet og ha en permanent logo med lenger varighet.

Les mer om Trosopplæringskonferansen her.

Design av logo for Trosopplæringskonferansen

Logo består av logosymbol og logotekst. Logosymbolet består av et kors tegnet ut med 2 horisontale og 2 diagonale linjer. Formen gir sterke assosiasjoner til hashtagen – #. Hashtagen er et typografisk symbol som blir mye brukt i sosiale medier for å bygge en merkebevissthet og sosialt engasjement. Korset med assosiasjonen til hashtagen kan gi uttrykk for bl.a. kristent sosialt engasjement.

Logosymbol og logotekst har en røff, litt slitt overflate. Dette kan gi assosiasjoner til det organiske, levende og varme. Helhetsuttrykket er moderne, rent, grafisk og tidløst.

Klikk her for å se flere arbeider med logo og identitetsdesign.