Katrine Legg Hauger

Logo og visuell identitet for Katrine Legg Hauger. Katrine jobber med psykotraumeterapi, hvor den psykiske struktur og kropp behandles i en enhet. Behandlingsmetoden er identitetsterapi/intensjonskonstellasjoner (utviklet av Franz Ruppert).

Metoden brukes for selvutvikling, helsemessige forhold, bearbeidelse av indre og ytre offer- og overgriper dynamikker, infertilitet, IVF, fødsel, barn, sykdom, diagnoser, parforhold, relasjoner til familie, venner, arbeidsforhold m.m.

Logo og visuell identitet

Logo består av symbol og tekst. Symbolet viser en formasjon av menneskeliknende skikkelser/hoder som er integrert i hverandre på ulike måter. Vi er infiltrert i andres liv på sunne og usunne måter. Skikkelsene ser i ulike retninger og den ytre form kan ved første øyekast minne om en labyrint. Det kan være hendelser i livet vi ikke husker, vi har splittet av og tatt til oss overlevelsesstrategier. Vi handler, gjør og tenker, men vi vet ikke hvorfor – vi går i blinde, minnene er borte, vi famler i en labyrint. Babyen/fosteret/barnet er integrert på en litt annen måte enn resten av menneskene – det er herfra alt springer ut. Barnet/fosteret er det mest sårbare stadiet og traumer herfra påvirker oss i livet senere. Inne i babyen kan man se et hjerte. Symbolet får frem både det traumatiske ved å være sammenbundet og integrert i hverandres liv, men også det trygge og sunne – kjærligheten. Vi blir traumatisert i samhandling med andre. Og vi blir sunne og friske i samhandling med andre.

Inne i symbolet ligger det et mønster av farger. Mønster – mønster i livet, repetisjon av overlevelsesstrategiene. Mønsteret er satt sammen av dna-liknende formasjoner: Traumer kan gå i arv, og som kan videreføres til de kommende generasjoner. Fargene er består av klare og rene, varme farger; grønne, gule og røde fargetoner. Dna-mønsteret blir som en mosaikk som går fra den grønne hjertefargen (vekst og utvikling), gjennom den gule og strålende (det mentale/intellektuelle/kognitive), til det røde og varme (kraft, kjærlighet og styrke). Fargene vil være med på å se traumene, tine frosne avsplittinger, forstå, integrere og oppløse overlevelsesstrategiene. Fargene er varme, livlige og gir håp og vilje til å LEVE et godt liv.

Teksten er skrevet i en enkel ren font (Flexo). Fonten har myke former, som står godt til logosymbolet. Bokstavene i ordene er plassert venstrestillt og som en forlengelse av symbolet. Som en skygge eller gjenskinn. Fonten er enkel og ukomplisert, men samtidig med en varme og mykhet, slik at logosymbolet kommer best mulig frem.

Klikk her for å lese mer om design av logo og visuell identitet!

KatrineLeggHauger-01 KatrineLeggHauger-02 KatrineLeggHauger-04 KatrineLeggHauger-05