Mona Meltzer

Mona Meltzer hjelper deg med bevisstgjøring og indre selvhelbredelse. Hun tilbyr life coaching, energi-terapi og healing, og LIFE-therapy. For Mona ble det utviklet logo, visuell identitet og webside.

Mona Meltzer benyttet seg av pakketilbudet for gründere og oppstartsbedrifter, les mer om tilbudet her.

Logo består av logosymbol og logotekst. Logosymbolet består av et monogram med 2 M’er plassert inne i hverandre. De 2 M’ene står for forbokstavene i logoteksten. Den ene M’en har en tydelig indre kjerne formet som en dråpe/diamant. Den andre M’en har ytre linjer som beveger seg utover i en bue. Linjene i logosymbolet er monolineære og dermed har samme tykkelse. M’ene plassert sammen (se visning i grått under stiplet linje) gir et enkelt, feminint, moderne og elegant uttrykk. Logosymbol kan gi assosiasjoner til portal, aura, vekst, indre kjerne, femininitet og vilje. Logotekst «Mona Meltzer» er skrevet med «Hurme Geometric Sans», en font som går godt til logosymbolet. Fonten er geometrisk, regelmessig, stram og tidløs klassisk. Logo uttrykker blant annet tidløshet og eleganse i tillegg til hva logosymbolet kan assosieres med.

Som Coach brenner jeg for – og har et sterkt ønske om å hjelpe deg til å forstå hva det er som begrenser deg i å leve livet akkurat slik du ønsker deg. Jeg kan ikke gi deg alle svar, men blir gjerne spurt dersom en ønsker nye perspektiver og vinklinger på situasjoner og problemstillinger – enten det er privat eller i jobbsammenheng. Min styrke er å gi deg råd, veiledning, redskaper og motivasjon til å se egne utveier og løsninger som gir deg vekst, utvikling og progresjon. Dette er nødvendig for å kunne realisere potensialer, oppnå mål og leve livet du ønsker deg.

Mona Meltzer